מתכוני קפה

קרם ברולה קפה
שף ארז שטרן


כלים:
• תבניות קרמיקה קטנות המתאימות לקרם ברולה
(בד"כ עם שתי ידיות צידיות)
• סיר קטן לבישול
• ברנר לשריפה


מספיק לכמות אנשים:
• 2-15 אנשים


מצרכים:
• 250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה
• מנה של אספרסו מהמכונה או 1 כפית אבקת קפה נמס מגורען
• 3 חלמונים
• 75 גר' סוכר
• סוכר חום דמררה בהיר לשריפה



הוראות הכנה:

1. בסיר קטן מחממים את השמנת ואת האספרסו, אבל לא מרתיחים
2. בקערה נפרדת, מערבלים בעזרת מטרפה את החלמונים והסוכר עד לקבלת מרקם שמנתי ובהיר
3. שופכים מעט מהשמנת לקערת החלמונים לצורך השוואת טמפרטורות וממשיכים לערבל בעזרת מטרפה.
מוסיפים את שאר השמנת החמה, עד שכל הסוכר נמס גם הוא
4. מן הקערה מעבירים את מסת השמנת לקעריות קטנטנות ושטוחות של קרם ברולה
5. את הקעריות מסדרים על תבנית אפייה-ישרה. אופים בתנור שחומם מראש על אש נמוכה של C°100 למשך40 דקות
6. מצננים לטמפ' החדר ואז מעבירים למקרר לשעתיים לפחות (אפשר גם ללילה שלם)
7. לפני ההגשה: מפזרים סוכר דמררה בהיר מעל כל יחידת קרם ברולה לכדי שכבה דקה
8. בעזרת ברנר, שורפים ממעל בזהירות את הסוכר לכדי קרמל סוכר
9. מגישים כמנה אישית

כיס קפה - מקסימום אספרסו, מינימום מאמץ....
מכונת קפה
חברת כיס קפה הינה יצרנית פודים במגוון רחב של טעמים ובאיכות גבוהה.
אנו עושים שימוש בפולי קפה משובחים הנארזים סמוך לזמן קלייתם במפעלנו, שהוא מפעל אריזת פודים היחיד בישראל – דבר השומר על טריות הקפה ועל הארומה המיוחדת

חברת כיס קפה משווקת מכונות קפה איטלקיות במאה אחוז !


נשמח לעמוד לשירותכם בכל עת:

• הכשרת הישוב 10 ראשון לציון
• טל': 03-9520357 | פקס: 03-9520358